Do konca januarja na vse storitve popust -40%

O nas

Naša ekipa izkušenih fotografov in filmskih ustvarjalcev združuje svoje znanje, kreativnost in strokovnost, da bi vam prinesla nepozabne vizualne izkušnje. Ponujamo širok nabor storitev, ki vključujejo fotografiranje različnih dogodkov, kot so poroke, korporativni dogodki, glasbeni koncerti in arhitrkturno fotografijo. Poleg tega se ponašamo s fotografiranjem izdelkov za podjetja in blagovne znamke. Zavedamo se pomembnosti vizualne predstavitve izdelkov pri pridobivanju pozornosti potrošnikov. Naša ekipa bo poskrbela, da bodo vaši izdelki izstopali s profesionalno obdelanimi fotografijami, ki bodo pritegnile pozornost vaše ciljne publike.

Videoprodukcija je še ena močna točka Derive.raw. Naša ekipa bo vašo zgodbo preoblikovala v vizualni spektakel, ne glede na to, ali gre za reklamni video, glasbeni videospot, dokumentarni film ali kratki film. S kreativnim pristopom, kakovostno snemalno opremo in vrhunsko montažo bomo ustvarili video, ki bo še dolgo ostal v spominu gledalcev.

Pri Derive.raw smo ponosni na našo predanost in nenehno iskanje novih načinov izražanja skozi fotografijo in video. Naš cilj je preseči pričakovanja strank ter ustvariti vizualne izdelke, ki so unikatni, estetski in polni življenja. Če želite, da vaš dogodek, izdelek ali zgodba zaživi skozi vrhunske fotografije ali profesionalne videoposnetke, se obrnite na nas. Prepustite svojo vizualno ustvarjalnost v naše roke in doživite nepozabno vizualno potovanje.

dérive_raw